Modulo gaat ver voor haar klanten. Van analyse over strategie, tot creatie en concept, over realisatie en productie. Maar ook mediaplanning- en buying, HR communicatie, productlancering of salesondersteuning, …behoren tot onze kerntaken. Zowel offline als online, grafisch en creatief vanuit een sterke strategie en aanpak, met een klare visie richting resultaat.

 

Analyse & strategie

Luisteren, analyseren en een sterke strategie en haalbare aanpak uitstippelen. Met een klare kijk op communicatie en doelstellingen.

Concept & creatie

Jong creatief talent wordt gekoppeld aan ervaring. We pakken uit met sterke concepten op de juiste toon, doordacht en sterk communicatief.

Realisatie & follow-up

Met aardig wat technische bagage, voor zowel offline als online toepassingen, gaan we zelfverzekerd uw projecten uitrollen. In een open en transparante aanpak. Recht op resultaat af.

Photography Ideas Creative Occupation Design Studio Concept
Workplace Workspace Vision Art Casual Draft Concept
Team job. Photo young businessmans crew working with new startup project in modern loft. Generic design notebook on wood table. Horizontal, film effect
Team work process. Photo young business crew working with new startup project laptop. Project managers meeting. Analyze plans, papers. Blurred background, film effect

Analyse

Wij zetten ons graag aan tafel om te luisteren naar uw verhaal. Met een dosis gezonde interesse en een pak ervaring als klankbord. Zo kunnen wij samen tot oplossingen komen om uw communicatie- doelstellingen vlot te bereiken. In een no-nonsense aanpak. Dat is waar wij voor staan.

Strategie

We komen creatief sterk en opvallend uit de hoek. Met een resultaatgerichte creativiteit die sowieso start met een gedegen en gedreven strategische aanpak. Vanuit een heldere kijk op communicatie stippelen we de juiste dragers en kanalen uit in een plan. Met een strategie en invulling die fit binnen uw visie en budget.

Concept

Jong talent wordt gekoppeld aan ervaren communicatiespecialisten. Vanuit een éénduidige visie op strategie laten we een sterk concept en aanpak groeien. Met vooruitblik op resultaat voor het behalen van uw doelstellingen. Opvallend waar kan, discreet waar het moet. Maar steeds op de juiste toon.

Creatie

Voor campagnes offline of online, productlancering & packaging, POP of salesacties, wij hebben beslist de ervaring in huis om een sterk concept uit te werken, in een resultaatgerichte invulling. Doordacht, met voor elke drager de juiste opmaak en uitwerking. Opvallend, maar vooral sterk communicatief. In creatie waar de boodschap primeert.

Uitvoering

Technische bagage en kennis, voor zowel offline als online toepassingen zit in onze genen. Marktscreening, bijscholing en opleiding houden ons alert. Zo kunnen we onze concepten ook feilloos naar een sterk eindresultaat leiden. Vandaar dat wij het volledige traject van A tot Z behartigen: van briefing tot en met productie.

Opvolging

Geen project zonder strakke opvolging. Intern, maar ook extern. Van bij de start tot de debriefing bij het afronden van het project. In een open en transparante aanpak die centraal staat in onze visie op samenwerken. Zo kunnen we sturen en samen vooruitkijken naar een volgend boeiend project.

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie