Color Letterpress_DLlogo
diabetes_1514x980_acf_cropped
witboek_1
witboek_2
covergids-mockup
binnenpag_gids-mockup
diabetes_mag3_1514x980_acf_cropped
DiabetesN_Magazine_Cover
DiabetesN_MagSpread2
zoetzwanger_poster
zoetzwanger
Dia_Stand
beeld_vingers_affiche-edit_1514x980_acf_cropped
Diabetes-Liga_Ledenwerving
diabetes_Beeld

Diabetes Liga

  • affiches
  • brochure
  • creatie & concept
  • folder
  • huisstijl
  • logo
  • magazine
  • strategie

De Vlaamse Vereniging voor Diabetes (vdv) gaat op zoek naar een nieuwe naam en een nieuwe identiteit. Modulo werkt hiervoor een voorstel uit en verandert na onderzoek en screening de naam naar Diabetes Liga. Hieruit volgt een witboek voor de huisstijl met richtlijnen voor gebruik door zowel het eigen huis als de vele vrijwilligers doorheen Vlaanderen. Alles wordt gestroomlijnd en gestandaardiseerd qua dragers en er worden werkbare templates gemaakt voor de ‘externe’ gebruikers. De lancering vindt plaats tijdens de jaarlijkse werelddiabetes dag. Promomateriaal, display en promoteams zorgen voor de lancering.

Er worden diverse handige gidsen uitgewerkt die als houvast dienen voor de leden van de Diabetes Liga. Zo wordt je wegwijs bij zowel Diabetes Type 1 als bij een Type2. De gidsen zijn als houvast erg gegeerd wegens de erg betrouwbare en wetenschappelijke onderbouw van de informatie.

Leden van de Diabetes Liga krijgen 6x per jaar een fraai magazine toegestuurd. Een magazine dat doorheen de jaren erg geëvolueerd is, zowel qua content als qua opmaak. Modulo staat in voor de fotoreportage en het interview van het hoofdartikel en verzorgt de redactie en eindredactie van het magazine. De kinderen en jongeren krijgen binnenin een aantal Kid’s-pagina’s, er worden gezonde -en vaak lijnvriendelijke- recepten gebracht, vaak is er ook een wetenschappelijk onderbouwd artikel met daaraan erg nuttig tips gekoppeld.

 

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie